hej..

Wzup my homedogs!
Har just satt mig ner efter en låååång dag. Vi hade skola fram till halv 8 pga uppträdande som gick väldigt bra!
Sen efter det har jag och Aggi Paggi tvättat och varit och handlat. Sen lagade hon mat med, vi kommer få super god lunch i morgon! Kyckling och bulgur! Linn har tyvärr legat hemma sjuk hela långa dagen.
Helgen har varit super kul här i härnösand, dock känner jag mig lite äcklad på tanken hur mke vi har stoppat i oss. Ton med godis och chips! Fest hann vi med också, jag Lotte och Aggi rockade dansgolvet!
Annars så ville jag bara säga att jag super saknar alla kompisar hemma i ursviken!
och så saknar jag brorsan, mamma , pappa, farfar och mormor <3
xoxo
Tina

Tik tok

HEJ! Jag älskar gäster! Det är så kul att få besök här i härnösand lotte och viggo har ju varit här i helgen och myst. I fredags var det lugna gatan här på framnäs med godis i mängder! Lördag var det ju igår och lotte var och käkade middag med hennes bror och vi andra käkade kyckling och pommes! Super gott var det ( tack mig själv)! När lotte var tillbaka så blandade vi några goda drinkar och hittade på ett helt nytt sätt att spela alias på! Vi kallar det party alias och alla som vill lära sig det får komma hit! ;) Vi tog kvällen vidare mot Amadeus där vi rockade dansgolvet! Där träffade vi lottes bror och hans kompisar och andra roliga typer! Mer om vår kväll ute på Amadeus kan ni läsa på viggos blogg http://intolerism.blogg.se/ ! :)

lite från helgen.. Observera viggos nya look!

...och korgen vi råkade låna av coop:)


fredaG

TJENA!
Nu är det redan fredag och veckorna går super snabbt! SNART är det JUL!
Vi har haft gäster heela veckan, ogge var förstut och kom på måndag kväll och stannade till på torsdagen då han drog vidare mot ullvön! :) Lotte och viggo är här nu och ska stanna hela helgen! Super mys!
Linn som skulle hem i helgen kom sig bara till umeå när vår bil poffen lade av. Så stackarn sitter nu och väntar på att pappa Lundberg ska komma och plocka upp lillan!

Ikväll blir det hemmamys medans det blir mer livat i morgon! :D
I jul blir det syskonkärlek!
Haade/ aggi


dagen efter kvällen!

tjena hello! Igår var det heldag med dansklassen! Dagen började meed en tur i stoor stan med sofia och rebecca och en skön fika på älsklings fiket Rutigaduken! Om ni skulle komma till härnö så är det runtigaduken ni inte får missa! Kl 16.00 var det samling på härnösands curlinghall. Efter två timmars curlings spelande ( som känndes som en halvtimme) så var det rebecca sofia och tina som blev stolta segrare! Skit roligt och frågan nu är om vi ska starta ett eget lag? Vi hade ju oväntat många talanger i klassen!

 Sen var det vila mellan 18 till 20.00 när alla träffades hos oss och käkade tacos, spelade alias och en massa drinkar blev gjorda och uppdrukna! Kvällen forsatte på svensson där vi betalade 60 kr för att gå in och hänga av oss jackorna dansa i en kvart för att sedan springa övergatan för att gå på amadeus som inte kostade ett skit! Skit kul kväll som slutade med att jag var på väg att kidnappa en katt! SÅ kan det gå när vi taröver härnösand!  


kissekatten!

maju

meer vardagsälsk!


vardagsälsk


Alan or Steve??

I love IT!


Vi är fast

hej alla glada bloggläsande muppar!
Imorgon är det ju måndag och skola för vår del. Men vi är fortfarande kvar i skell pga snö och ashalka!
Så vi sover en till natt i sköna vinter skellefteå och far tidigt i morgon. Vilket känns super skönt!

I går blev det SENT! Efter att klockan hade slagit 00.00 och vi fortfarnde satt hos vg och inte hade gjort ett skit så bestämmde sig några för att fara hem och sova. Men jag lotte och calle gav inte upp på lördagsnatten! Så det blev lite av det här: Sladd, lottes syrra, sladd, max, sladd, olles, liten sladd, frasses, skönt onycktra srikandes gamla jobbarkompisar, full hungrig Filip, chilla med Juno, sladd, hemma 04.30! Trevligt!

Här kommer en skön bild på aggeJL och rebbanA på festivalen!



hej bloggen

We're back again!

Just nu är vi hemma i snöovädret back home i Skellefteå! Här hemma har vi haft mys helg allihopa. Inge festade. Imorgon bär det av till Härnösand igen. Vi får bara hoppas på att vädret blir bättre, annars vet jag inte om det kommer gå köra. Kan bli farligt!
Nästa helg ska vi ha klassfest hemma hos oss. Det kommer bli askul! Vi kommer tillbaka till skellefteå igen om 3 veckor. Ha det så bra! / TINA!

Heej någon kvar??

Hej alla ni/du eller ingen som fortfarande har hopp om att vi ska uppdatera bloggen! Men bara för att vi inte uppdaterar så betyder det inte att det inte händer något här i den stora staden Härnösand.

Som vi tidigare nämt i bloggen så skulle vi göra ett försök att ta grissprutan, men det har gått sådär... Från början var vi för lata för att ta oss iväg, men när Linn väl ringde för att kolla var vi skulle ta sprutan så fick vi veta att det var slut och att det skulle komma in mer vaccin på tisdag.

På tisdag begav vi oss mot Blåsippans vårdcentral, men på dörren satt det en stor lapp där det stod: Återkom den 11/11! På onsdag var vi där IGEN, men då fick vi veta att vaccinet endast gavs till riskgrupperna. Eftersom både jag och Linn har astma så tillhör vi riskgruppen, men i slutändan var det bara Linn som var modig nog att ta sprutan ! Jag satt och höll lilla Linns hand medans hon tog sprutan och kollade på, men blev avskräckt för den fasansfulla nålen! På onsdag ska jag och Tina göra ett nytt försök, men vi får se hur det går.

Här har ni en liten film på Linn under vaccinationen :)!

http://www.youtube.com/watch?v=3V-cNGlPYVs

'

'

Godmorgon godmorgon!!

Ligger ensam och lyssnar på Rihannas nya låt "Wait is Over"  om och om igen, och som förresten är världens härligaste låt!! Än så länge så är det bara jag som är vaken, men jag ska vara snäll och vara tyst så att dem andra får sova ut.


Idag tänkte vi ta en tripp till vårdcentralen blåsippan, för att ta grisvaccinet. Men säg inte det till Tina, eftersom jag har sagt att vi ska och fika. Hon är nämligen s*tans rädd för sprutor! Men jag lovar att jag ska sitta vid hennes sida under tiden. Sedan får vi se vad vi gör med resten av lördagen, blir säkert ngt bra :)



Ps. Danielle "Rihanna" Åhdén, miss you!! Ds.



ha det bra / linnsan


RSS 2.0