Shiiit vilken dag!

Det här har lätt varit den svettigaste dagen hitils. Vi började kl 08.30 men balett, innan vi gick på lunch så han vi med 1.5 timmes styreträning. Efter lunchen som vi spenderade med sara och david ++ uppvärmda köttbullar hade vi impro och sen anatomi På anatomin så gjorde vi en cirkelträning med kondtion och styrka¨, sjukt jobbigt men kul:) Seen avslutade vi dagen med ett tvåtimmars pass med mordernt / yoga. Skoldagen slutade kvart i sex och det var riktigt tungt att cykla hem. Nu när vi tränar så mycket så känner vi att våra kroppar förändras.... och ja här är en bild vi tog i kväll :)

Kraaam / aggi


God kväll och grattis Thea!!

Imorse när vi vaknade så var vi alla tre så himla trötta, vi sov 40 minuter längre än vad vi skulle. När vi väl fick oss upp så gick det segt. Vi kom till skolan för att börja med balett, Tina var sjuk så hon åkte hem för dagen. Baletten var rolig, vi gjorde massa nya övningar och det är alltid kul att förnya lektionerna lite. Dagen fortsatte med en modern lektion, den var också himla skoj!

Till lunch blev det köttsoppa, blev inte så mätt men det fick gå ändå. Efter lunch hade vi kompositon, det blev en riktigt skojjig lektion som ledde till många skratt! Säger bara en sak Anette vilken stjärna, haha :)

Efter kompositionen åkte vi till Norddans för att se på deras repetion med Martin Forsberg, han var en duktig och skojjig koreograf han :) Dagen slutade 17.30 och därefter åkte vi och handlade och lagade mat, så nu sitter vi här insjunkna i soffan! Ikväll blir det så klart att titta på svenska hollywood fruar, det programmet är så dåligt att det blir bra, haha!

Vi saknar alla där hemma, men om mindre än två veckor är vi hemma igen för då fyller Danielle 20 år!!!:) På tal om födelsedagar, GRATTIS THEA PÅ 18-ÅRSDAGEN!!!! Och grattis Ogge till jobbet, vi visste att du skulle lyckas!!

Ha det bäst, syns snart allihopa / Linnsan

God natt

heej hej hallo=) Ligger nu i sängen och ska försöka sova, som jag inte tror att jag kommer ha så stora problem med:) I dag har vi hunnit med mycket! Vi har dansat på skolan och varit och sett en teater på en dövskola med bara kropps språk- Super bra, men alla blev lite trötta efter. 

Sen hade vi en till underbra dans workshop med Joseph Timim ( SVETTIGT). Vi slutade skolan vi fem och efter middagen som bestod av tonfiskpasta så begav vi oss mot kyrkan för att se en klassisk konser av skoleleverna på vår skola. Efter det så var tanken att vi skulle hinna tvätta MEN som förra gången vi skulle tvätta hadde vi bokat in fel datum. Så nu har tok mycke tvätt! Men när det inte blev tvätt så blev det till att rulla egna köttbullar! GOTT :)

I morgon har jag sovmorgon medans Tina och Linn har projekt kl 08.30 och jag inte för än kl 10.00 :)
Här kommer även en bild på vår sköna utsikt från lägenheten =)
Utsikten från köket =)
Haade / aggi

Måndag

Idag är det måndag och vi är rätt trötta idag. Vi har just varit och handlat massa mat för över 400 kr. Tanken var att vi skulle rulla lite köttbullar ikväll , men nu vet jag inte om ngn kommer att orka det. Det blir nog att se Tv och softa istället :)
I veckan ngn dag har vi tänkt lägga upp lite bilder på lägenheten , tyvärr är den lite för stökig för det just nu. 

Vi längtar efter er!


hej då
/ T

Lördag

Idag är det lördag och vi ska festa lite. Ut och dansa på Svenssons ;)
Ha en trevlig kväll :)
/Tina

Danielle

Nu är Danielle här :)
Vi har just ätit jätte god mat, sen har vi köpt godis, naturgodis och popcorn som vi ska äta ikväll ! Imorgon ska vi och fika på Den Rutiga Duken, och ta en sväng på stan. Sen på kvällen blir det PARTY med utgång på Svensson! Kommer bli en toppen helg! Nästa helg kommer vi hem till skellefteå! Ha en bra kväll!

Joseph Tmim och Norrdans repetion

Idag så började vi skolan klockan halv 9, det var lite tugnt att stiga upp men tillslut så var alla vakna. Vi gick och la oss ganska sent igår eftersom vi lyssnade på "Drop it low" om och om igen!! Dagen började med en riktigt svettig balett lektion, sen fortsatte dagen med ssh (styrka, stretch och hålling). Alltså kan vi räkna med träningsvärk imorgon! Som vanligt fick vi ta köttfärssås till lunch eftersom det är det ända vi har i frysen för tillfället. Idag fick vi även ha våran dans lektion med Joseph Tmim i Norrdans lokaler, det var otroligt roligt men fysiskt krävande, i slutet satte sig mjölksyran rakt ned i benen. Istället för termologi så fick vi gå och se på Norrdans när dem repeterade inför deras föreställning, det var mycket bra och det såg ut att bli en riktigt rolig föreställning! Ikväll blir det städning och i stort sett en lugn kväll och nu är det bara en liten dag kvar tills Danielle kommer hit för att spendera helgen med oss :) Vi längtar efter dig!! Ha det bra och ta hand om er!! /Linnsan

Drop it Low

hej och hå, idag har vi varit lite busiga och for och år middag på mac donalds.
Nu sitter vi och diggar till den här videon :)

Två av tavlorna

 

:)

hej hej, nu är kl bara fyra och vi är redan hemma från skolan??!! Känns super att inte behöva ställa sig vid spisen direkt när man kommer hem. Det har varit en skön dag som började kl8.00 men teater och sen bar det av till murberget och härnösands museum. För att vår vanliga dans sal på skolan var upptagen så fick vi låna ett stort vitt rum med gigantiska färglada tavlor som skulle föreställa olika asa gudar hängades på väggarna. Riktigt fräna var de. Där hade vi impro och komosition, på lunchen fick vi chansen att se oss runt i muset som var ganska stort. Många intressanta saker bla en stor super stor blå kub som man kunde gå runt i som kalladees frö ljud laburinten, missa den inte som ni ska till härnösand! =)

På anatomin gör vi olika tester på våra egna kroppar för att se hur mycket vi behöver och ska utvecklas, vi har nu gjort kondition och styrka och i dag var det rörlighets test.  Men från gårdagen lektion med vår nye gästlärare som för övrigt var skit kul och jobbig, hade vi alla i dag tränings verk och alla var hyfsat stela i kroppen men det gick nog bra för de flesa endå!

Ikväll blir det kycklingwok, tvättning och mysa framför tv:)

Haade/ aggi

On the road

Nu åker vi hem till Härnösand. Nystädat bil och full tank, tack Papsi :D Känns skönt att slippa bussen härdan efter. Helgen har varit rolig , men tyvärr gått alldeles för fort. Ville vara hemma nån dag till med familjen. Men om 12 dagar är vi hemma igen. Längtar!
Nu ska jag åter gå till musiken och godiset vi fick av pappa :)
Pusshej
/Tina

Träningsvärk och sovmorgon

Vi kom hem i går vid tio tiden efter femtimmars bussresa (lika långt som det tar att resa till kreta!!)  Jag var helt slut och somnade ganska fort  efter lite mys med mamma och pappa.

Det finns inget som att få sova hemma och få vakna till lukten nybakad äppelkaka från köket. Men när jag skulle stiga upp var det mer kämpigt än vanligt när jag märkte att träningsvärken hade kommit från gårdagens fyspass eller som det heter på vårat schema SSH - Styrka stretch hållning. Passet var helt grymmt i går och jag har aldrig varit med om hårdare styrketräning i dans världen, i de flästa muskler i kroppen har jag någon slags träningsvärk i.  Jag har utvecklat en slags hat kärlek till min träningsvärk.  Men i dag blir det staaan med mamma och pappa och jag ska agera smakråd när det gäller nya tapter i  mamma och pappas sovrum! Sen kanske det blir fest i kväll har inte riktigt bestämt mig hur jag vill göra men träffa goda vänner är iaf spikat!

Haade/ Aggi Klassen

Skellefteå

Hej hopp!
Nu är vi hemma i skellefteå över helgen! Det känns väldigt skönt, förutom att jag måste upp och jobba om 6 timmar, men som tur är så tar det bara 2 och en halv timma. :)
Nu ska jag sova, för det behövs!
GODNATT
/TINA

Torsdag


Nu är det snart helg och då ska vi åka hem. Kl 17:00 imorgon sätter vi oss på bussen hem. Åkturen tar 5 timmar och 15 minuter. Lite drygt men vad gör man inte för att få komma hem till familjen och vänner. Sen på söndag när vi åker tillbaka ska Poffen få följa med. Då tar resan bara 4 timmar och det blir billigare YES !
Veckan har gått super fort! Dom långa skoldagarna börjar kännas kortare nu, man börjar bli van. Man utvecklas så sjukt mke i skolan varje dag och vår lärare är typ den bästaste i världen.
Aggi och Linsan Lu hälsar godnatt!
Och jag med :)
/TinaaaaaaaaaaaaaaaaaAAaaaaAAa

Söndags mys

Nu sitter jag i soffan mätt som en plätt efter att ha käkat tacaos MUMS=) Helgen har gått för fort och nu är det redan söndag, på fredag kväll var det party och några från klassen kom för bi lägenheten för att förfesta för att sedan gå ut och upptäcka Härnösands nattliv. För mig blev det inte mer än en förfest för att där vi elva halv tolv tiden fick jag ont i magen av vad jag tror var min trötthet, jag sa att de andra fick klara sig utan mig på dansgolvet och somnade ca en halv minut efter partygänget gick utanför dörren. Jag vaknade igen av att jag kännde hur min madrass var knölig och min första tanke var: Nej!!! Har jag styckat Oscar och gömt hans kvarlevor under min madrass!!!??? Men som tur var så hade jag inte styckat min älskade pojkvän utan knölarna jag kännde under madrassen var has fötter som var instucka under madrassen. Han hadde valt att lägga sig på golvet när jag låg över hela sägen och han inte mage att flytta på mig. Lördagen bestod av shopping och jag fick med mig hem ett par jeans, svart linne, grå kofta, randigtröja, sminkväska, och ett par träningsbyxor. På kvällen skulle jag och oscar gå ut och äta efter som han far i dag till stockholm och vidare till oslo för att inte komma tillbaka för en i jul. Maten var god och sällskapet trevligt:) Men nu är det redan söndag och oscar far strax mot stockholm så nu ska jag inte sitta här lägre haade / aggi

RSS 2.0