danstjejernaivärlden+matochöl.nu

Paris- roligaste bilden och kvällen EVEEER!
Tjeckien - Mat!
Hallen - skum bad .. (de tre längst ner känner vi ej!)
Tjeckien - "folkdansen"
Tjeckien - Ölpumpen på bordet!
Bäst av bäst!

lovely



life on mars

hej och hå! Nu är det mycket här. För det första så har sommaren äntligen hittat hit, okej just nu är det inte super varmt men det är helt okej och det är grönt överallt!:):) Jag och Tina har varit ner till underbara Stockholm för att söka danshögskolan och träffa min syster,Elisabeth och Oscar. Vi har fixa avslutnings Rockfesten. Jag Rebecca och Anette hyrde lilla silverfaran och åkte ner till Stockholm igen för att göra andra provet till danshögskolan. Och i morgon har vi premiär på vår slutföreställning!! Och snart flyttar vi hem....
Niagara

Rockpub

Nu dra vi till birsta city! :)
Från i onsdagens spontan fest! Shit vad kul vi hade!

döden

Det går inte bra för mitt lag just nu! Allergi chock mot penicillinet är inte okej....

dagens gap

HAHHAHAHAHHHAHHHAHHHEHEhAHIAAAHEHUAHHHHAHAHHHHHAAAAAaaAAAAAAAAHAHHAHHHeHHHAAAHAHHHA
(linns skratt i detalj, försök själv)!

They call me Slimi Jimi Bubby Boy

Vårt andra hem är nu Härnösand sjukhus!
Som sagt har jag hängt på sjukan för min halsfluss nu har även Linn börjat hänga där, vi har nu akrobatik i skolan och i går så tog Linn emot sig själv med nacken och slog sig illa! 5-8 kotorna är inte helt ok, så efter ett akut besök i går fick hon tid på röntgen kl 8.00 i dag. Kl 7.45 ringer de och bokar om tiden till kl 13.30!? Vem bokar om en tid en kvart före?? Jaja hur som helst så for jag och Linn dit kl 13.30, SHIT de var snabba ryck bra jobbat sjukhuset:) Anmälan / röntgen / anmälan / sjuksköterska / läkarbesök på ca 40 min! brukar ta typ en halv dag :) Efter en kost lektion så gick alla till Rebeccas lilla lilla rum och sydde kjolar till föreställningen, riktigt bra jobbat!
Vg, nej jag har inge fler bilder från den kvällen.. tror jag:)
Ge mig långt hår och djupa blickar! ;)

I would name her Rock-N-Roll

Fy vad jag är less på att ligga hemma nu! Skulle döda för att få vara frisk, men nu käkar jag iaf penicillin och har 8 dagar kvar på den drogen. Sen ska jag vara som ny :D Men om min feber lägger av så blir det skola!!
När man är sjuk så har man ju lite tid över så jag har kollat igenom alla bilder som fanns på min dator. De bästa av alla ska snart bli ett bland album på FB. Men ni får tjuvkika lite på vad som kommer:)
Festival
Halloween
Student glädje
Studentenpussar
Kaninen

lovely


RSS 2.0