Grattis till mig!

Japp nu så är jag gammal på riktigt också! Men har haft en super dag med Malin som bjöd på fin frukost och shopping i stoor stan Härnösand. 4 affärer gick vi på haha! Blev ett studiebesök på Linns jobb också, som var fint:) Nostalgi middag på Rutiga duken och sen 5h buss tillbaka till skell. Som inte var så tråkig när jag slog på Stig H Olsson snowroller! Tyngden på dalskidan ÄLSKLING!!  Hemma väntade familjen med kvälls fika med en massa paket och blommor från Oscarkp. Tack. Och TACK till alla er om smsat ringt och skrivit på Fb :)
18 år och överrasknings fest av Oscar med vänner på olles!
19år och överrasknings bad och fest!
20 år och födelsedags dans av Malin och Linn
20 presenter ska jag tydligen få av Linn och Malin.Första presentkort
på systemet. När kommer de andra 19? ;)
20år trötter, nu blir det sängen och ladda för helgen :)

Mot härnösand och sundsvall

Har varit bäst idag! Städat och rensat hela dagen. Nu är super fin rent och mysigt här! Ni är välkomna :) Åker mot sundsvall i morgon och sen härnösand :) tillbaka onsdag när jag fyller 20 år. Fredag fest, jobb lördag, BRANSCHFEST på söndag!!!! Pussar god natt!

!


längtar


skitbläskitfanbajs

Flyttade ur lägenheten på framnäs i slutet av maj, sa upp den redan i februari. NU kommer det el räkningar från juni- till nu ++ inkasso!! INTE OKEJ!? Dom hade gått för dagen, så i morgon blir det tidig upp så jag hinner ringa och vara arg innan jag ska till luleå och vinka av Tina och Vg som flyttar till Oslo :)
.
Annars så saknar jag Lotte i sinne och vill nu bara tillbaka till stockholm och leva livet! Ikväll blir det mys med alla vänner hos tina om jag orkar hålla mina ögon öppna.... gick upp kl 05.00. (lite överdrivet för jag var 1,5h tidig på arlanda). Träffade också skellefteås topp vakter och polis på planet som fick skjuts hem av lillebror. Som var snäll och gick upp på sin sovmorgon för att hämta mig!
hon är het, ja jag vet!
Hon är inte het, ja jag vet men bakis och snus galen.

ge mig mer!

lite bilder från veckan :)


STOCKHOLM CALLING

Till Tinis! LOVE.
Till MIG!

Tränsingsvärktjej_90

Tjaa, tränade röven av mig med Kajza Tina och Danielle på 360. Idag har jag dödens träningsvärk som betyder att JA jag har tappat alla mina muskler från härnösand. Syngg! Men några muskler är jag nöjd med att jag tappat men men inte kul att tappa alla! BLä du blir det mer träning för mig. Har packat och "städat" idag för i morgon åker jag och Emelie till Stockholm för barmästar kurs!? Och träff med vänner familj och PARTY;)
Det är super fint ute och nu ska jag ta mig till jobbet och rocka dricksen i dag så jag har råd att leva sen hehe PUSSAR
(packar nässpray för festen!)
SYSKON KÄRLEEK!

tjejer!

Middag hos Farmor och Farfar, gott för gott. Åt för en vecka kanske, fast farmor tycke att jag åt för lite och fyllde på mer och mer. Vill absolut fortfarande vara så kär som mina föräldrar och mor/far föräldrar är när jag blir gammal. Det är så fint.
Sen bar det av till snygga 21 åriga Danielle för mer fika och tjej mys. Kajza Tina AgnesR och Malin <3
Cyklade i kylan och kom hem för ett emo snack med bästisen Lotte! Fy fan vad jag saknar den bruden. Hon är bäst.
Tänkte sova tidigt i dag för i morgon blir det träning på 360 med Danielle och Kajza kanske Tina :)
Ge mig sommaren tillbaka!

bakisjobb

Vaknade för sent och gick till jobbet TOK bakis! Har inte varit så här bakis på länge. Men man mår som man förtjänar antar jag. Detta hände igår. Shopping, buffe, förfest, idol, olles, träff med gamla svärföräldrar och resten av släkten, calles, shotbricka, allstars, träff med bästis, lite gråt, dansgolv som sög, kungs grillen, snatttade drickor, taxi, mat, NHL, taxi, killen glömde sätta på taximätaren, billigt, sängen, stvplay, däckad.

Det var fullt på jobbet och någon av alla fulla människor mådde inte bra i magen! Det luktade skit! Jag vet nog vem det var, DU stora man.
.
Nu är det sov dax och i morgon fyller bästa Danielle 21 år det blir fika och kalas:) GRATTIS!

fulla fan

hemma till sluT!

.


How We Do It Over Here

Ovanligt dött på jobbet idag (för att vara aik match borta). Så det blev mycket lek istället. Här med anmäla jag min yngre kollega (Mattisa Berglund) för sexuella trakasserier våld mot kollega och mobbning på arbetsplatsen! Kan dock räkna med lite motanmälningar så jag vet inte riktigt om jag ska genomföra det här...
.
.
Gamla fulla gubbar! Två gubbar sitter i baren och har suttit där typ hela kvällen och pimplat öl så de är rätt dragna. De två börjar prata om någon gammal galen spårad festkväll som tydligen slutat på lassa. Men det finns ett problem, gubbe nr 1 säger att det är hände spikat på vintern. Gubbe nr 2 svär på allt att det hände på sommaren. Så det här blir en rätt het diskussion. Men den avtar efter ett tag men då blir det tyst ett tag iaf. För båda små viskar mellan de dricker.. vinter... det var på sommaren... nej helt klart vinter osv . Gubbe nr 1 blir förbannad och säger: Det VAR på vintern. Kan du beställa taxi till mig?. Så for han hem men betalade först sina och sin kompis öl. Envisare gubbar får man leta efter.
.
Nej nu ska jag sova så det blir fredag och FEST:) Förhoppnings vis blir det förfest på bodaborg! KING :)
Sov sött då!

off to work


tur att jag har börjat pensionsspara.

Ikväll hängde jag med Kludd Bollen Gille Björnen och Isse. Gillar att alla fick smeknamn. Vi såg This Is England. SEDENOKEJ!?
Flyttade över alla gamla bilder från den pensionerade Macen. Och jag insåg nu att jag börjar bli gammal!
Och skönsate intro + låt

RSS 2.0