Blä!

hej hallå!
Nu ska vi klaga lite! Jag vaknade i morse och kände att jag högs troligt har halsfluss men i hopp om att jag bara inbillade mig så klev jag upp och på började morgonrutinerna men när jag öppnade munnen framför spelgen gick det inte längre att neka! Usch! Riktigt äckligt! Halsmandlar är aldrig snygga men det här är inte en vacker syn! Tajmingen kunde inte vara sämre. Dansens dag i dag och det betyder föreställning och öppna klasser hela dagen och vi är redan en person kort, plus det är inte länge kvar till våra slut föreställningar som måste repas! Men om hopp att få penicillin så fick jag åka med Malins pappa Göra ( vår extra pappa här i härnösand) till sjukhuset där jag fick en tid på en gång. Snabbt var det konstaterat att det var halsfluss men eftersom jag bara har haft den en dag så gick det inte att ta några prover! Så nu är det bara att invänta och bli mer sjuk så jag får mina droger. Bajs!
Linn ser ut som en dalmatin, blå märken stora som tennisbollar och tusen små märken. Helt sjukt! Och jag har även ett skrubb sår i nacken!
Tina saknar sin man.
Vi är fattiga.
Men lyser upp vår lägenhet gör den här fina buketten vi fick när vi höll workshop på tjejmässan:) KUL!

XLmelondans

Jag är helt ensam i helgen, Linn och Tina åkte hem till skell men jag valde att stanna och slippa 10h buss:) Men jag trivs riktigt bra i lägenheten själv med min melon och jordgubbar! Var på dansföreställning i går med några classmates och en till kille som också pluggar på skolan. Vi såg Dans mix XL, riktigt bra vissa stunder och mindre bra på sina ställen! Vi cyklade upp till uttern och såg Romeo och Julia och käkade mango och chocklad OCH Chips med vinäger?!?! Inte det godaste jag har ätit men det funkade! Snart kommer Malin och vi ska gå ner på stan och ta en fika! Fortsatt trevligt helg på er puss!
Och ett STORT grattis till världens sötaste unge Micko som fyllde 1 år igår!!!
( som har förövrigt världens snyggaste mamma!)

detvardet!

Jag och mina möten i skogen! Är det inte en hjort eller en räv så är det ett emo!
Jag var ute och gick en lång promenad genom fin fina härnösand. Efter att ha gått runt härnösand stad och snart är hemma så känner jag att vill gå en bit till, så jag vandrar upp till ett litet skogs område som ligger ovanför vårt hus. Jag ser nått komma ut från skogen och jag tvär stanna för jag måste erkänna att jag blir lite rädd för vad jag ser...Ut från skogen kommer en emo kille, det ska på pekas att det är ca 5 garder ute och det blåser! På sin smala långa rangliga vita kropp har han bara ett linne och "3 kvarts" byxor på sig! Långt svart hår med ljus utväxt och svart sminkad! Vad har han gjort i skogen kan man undra...
Stackars lilla emo pojke som inga kläder har och får gå i skogen med rumpan bar!
haha älskar bilden SÖT!

daydream

Tina sitter vid köksbordet och lyssnar på musik vid sin dator. Agnes kommer ifrån sitt rum med hennes dator och sätter sig mitt emot Tina. Efter ett tag så kommer även Linn och stökar på i köket. Agnes säger- Tina stäng av musiken jag ska visa dig en skit härligt låt!!!! Tina stänger av musiken och väntar.... Agnes sätter glatt på låten och börjar "digga". Tina och Linn tittar på varandra och börjar skratta! Linn - Agnes du spelar samma låt som Tina gjorde när du sa att hon skulle stänga av!! haha ja lite i min egna värd kan man säga, ja ja här är iaf den super sköna låten! ;)


Therightside


:)

GOD NATT =)

brännmärkt och tvätt i sinne!

Vaknade av att Malin väckte mig och sa att hon skulle fara och träna, somnade om och vaknade inte för än kl 13.00! Kände att det gjorde skit ont på min näsa! På något konstigt sätt måste jag ha bränt mig för det är precis som ett brännmärke på näsan! Ajaj! Men iaf så tror vi att någon hade lagt en sömnformel över våran lägenhet för alla vi sov sten hårt! skönt :)
Efter frukost/lunch så gick vi ner på stan och strosade runt och drack kaffe på Rutiga duken:)
Nu är vi hemma och ser True Blood!!! Skit bra! Och tvättar i sinne, vi har 6 STORA maskiner att tvätta så det lär ta hela kvällen!
Hade bäst Peace out! /aggie

just nu naglar

Malin gör våra naglar fina med fjädrar osv... NICE!

Helg+tejp

Gud så skönt med helg! Nu sitter vi och myser i en ny städad lägenhet och har precis käkat en super god middag! Vi firade helgen och våren med en efterätt som bestod av jordgubbar, mango och havreglass ++ lite chockladsås :)
I helgen ska vi tar det lugnt och bara njuta av vädret (om det håller isig) och se första säsongen av True Blood!!!!
Tanken var att jag (agnes) skulle hem i helgen men pga vulkan utbrott på Island så är ludde fast i Dublin och då är det lika bra att stanna hemma...
Men snart kommer vår bästa härnösands malin som ska sova hos oss hela helg (pga släckt besök) :D Vi välkomnar hon med mycket kärlek!
Känns iaf bra att sitta vid datorn nu när jag har tejpat för min webbcam i skräck för att bli tjuvtittad av någon snuskgubbe i Canada!! Så nu kanske det blir bättre med uppdateringen!
PS. kolla in vår super dans blogg;) http://blogg.hfs.se/dans/
PUSSHEJ =)

dans filmen är här!


TLA

HEJ! Ja vi vet att vi är sämsta bloggarna i världen! Men vi har som ingen ork att vara seriösa och vi tror inte heller att ni saknar våra högst intressanta inlägg! Men iaf så kommer det en lite summering av lite roliga och konstiga som har hänt på sista tiden!
Jag städar i hallen, bland mössor och vantar hittar jag lite oväntat ett par av mina trosor liggandes bland allt! Den som tyckte att den passade bra där har ännu inte kommit till känna!

Vi for lite oväntat till Sollefteå och festade bland mycket konstigt folk, beställde taxi och vi fick en din tur buss för handikappade och anlände till krogen lite extra fint! Träffade även en blond jätte! Glömde börsen i djbåset!

Åkte buss från skellefteå och fick då också känna på hur döden luktar! INTE OKEJ

Skakade rumpan med Sune från Sunes sommar.... tror vi!

Vi blev 42 rullar toapapper rikare och 6 Kamel pungkulor också + lite chocklad hjärtat på köpet!

Upptäckte gummisnodds killen.. Total dissade gummisnodds killen!

Firade våffeldagen en vecka försent
Bråkade med sur gubbe som ville köra över oss på ett övergångsställe.

Sportlov, Dublin. Längtade hem till Härnösand.

Höll på att köra ur i en oväntat snäv kurva.

Fester. Efterfester.

En aggressiv Agnes på dansgolvet.

Fann oss lite för bekväma med varandra...

Har blivit synkade
Tog världs rekord i fula grimaser
Påsklov- extra mys!
Spela in dansfilm mitt i natten!
Fika på stan för många gånger
OCH mycket mer men det får vi ta i näst inlägg ;)
PUSS
.



RSS 2.0