Tjeckien-resan

Allting började med att vi åkte ner till Stockholm på fredagen. Vi tog tåget från Härnösand och det tog ca 3. Vi var framme rätt sent så vi åkte direkt hem till Agnes "Farmor". Där fick god mat och väldigt trevligt sällskap.
Vi tog en vända in till stan där vi bara promenerade runt. Där efter köpte vi massa Nam nam och åkte hem och la oss!
På lördagen blev det shopping och vi mötte upp Thea, Anna och Danne. Blev lite shopping för alla. Sedan åkte vi hem och gjorde oss i ordning för kvällen. På kvällen var  vi och såg dansföreställningen "No mans land, No lands man" av Tom och Petter. Den var rolig och väldigt intressant. Dom spelade den på kulturhuset och hade öppet så att folk som gick på gatan kunde kika in. Blev väldigt intressant! Som tur var fick vi chans att prata med dom efteråt. :)
Där efter drog vi på Olles, (det var typ fullt på alla andra ställen vi gick till) där käka vi och drack lite go dricka. Vid 11 tiden tog dagen tyvärr slut och vi åkte hem för att sova.
Söndag var mäst bara en resdag. Vi transporterades från Stockholm till Pardubice (Tjecken). Pardubice är Skellefteås värn ort. Vi hoppa till sängs direkt vi kom fram.
På måndagen steg vi upp och käka och sedan var vi på besök hos borgmästaren och det kändes lite udda. Men det var väl intressant antar jag. Sedan fick vi en tolk som tog oss på tur runt staden. Sedan åt vi massor med god mat. Och Sedan var det helt plötsligt sängdax igen!
På tisdag var det dax att dansa. Vi dansade på nått skolprojekt där vi var hedersgäster. det var en tävling, men vi fick inte vara med i själva tävlingen. Det gick bra , men var fort över. Vi dansade en folkdans som vi gjort själva, men vi har fått lite hjälp av Rebecca från våran klass. Tack så mkt! :) Vi dansade också en modern dans som vi också gjort själva. Och till sist så dansade vi våran kockdans som vi gjorde till matfesten som var i Skellefteå i år. Vi fick bra respons och det var kul. Sedan åt vi igen, och fick en kort ledig stund som vi spenderade på stan. Sedan åt vi igen, sen sängdax!
På Onsdagen gick hela dagen åt att resa hem!

Lov

Hej allihopa. Nu är jag och Linn hemma i Skell. Agnes är på besök i Norge hos Oscar. Vi har fixat vår blogg idag. Tack viktor! Poffen fick okså vara med på ett hörn. Kommer lägga upp bilder från tjecken om ngn dag. Ha det så bra. Hej Svejs!

Nu händer det mycket!

Hej och förlåt för dålig uppdatering.
Det har hänt rätt mke på sistone. I helgen var vi hemma i Skellefteå och dansade och firade våran bäste kompis Danielle s födelsedag. Vi hade köpt världens snyggaste skor till henne! Och som vi hade trott blev hon överlycklig och så klart super HET i dom! Linn har gått hemma i flera dagar och varit sjuk. Men nu är hon på benen igen och redo för helgens resa. Imorgon åker vi tåg till Stockholm där vi ska vara till på söndag. På Söndag åker vi till Tjecken för att dansa. Vi är tillbaka i Härnösand på Onsdag kväll. Efter det är det bara två skoldagar kvar innan lovet.
Vi återkommer med massor med bilder när vi kommer hem :)
Ha en bra helg! PUSS

Mongo Måndag

Hej alla stora beundrare, nu är vi äntligen tillbaka!! Tina, Linn och Agnes, era största förebilder i livet :) Nää, skämt och sido. Idag har det varit en händelserik dag, bla en mycket hysterisk musik lektion! Sedan när jag och Agnes kom hem så hade Tina ritat en skattkarta till oss. Vi fick följa den och efter alla 10000000 ledtrådar så kom vi till Tinas garderob, där hittade vi ett berg av godis och chips som hon hade köpt till våran mys kväll, tyvärr hade Agnes väntat sig en man och hon blev lite besviken.

Men kvällen blev inte lika lyckad för Tina, hon kände att hon var lite torr och det kliade på benen. Hon tyckte det var mycket underligt eftersom hon nyss hade smörjt in sig med sin nya härliga hud lotion. Efter en hundradels sekund började jag och agnes flabba, det visade sig att Tina hade smörjt in sig med duschtvål :) Hon blev så ledsen att hon skrek ut att hon hatade sin nya "lotion".

Tina sprang fort in till badrummet för att tvätta av sig, men ack så förblev hon lika torr ändå och nekade i ren ilska Agnes erbjudande att använda hennes riktiga lotion! Kvällen blev tillslut riktigt mysig och hur kan en kväll med svenska hollywood fruar bli misslyckad? Nu sitter vi här i soffan och väntar in klockan för att det snart ska bli sängdags!

Ha de allihopa så hörs vi sen! hej svejs lingon fejs / linnsan

Här kommer det lite bilder från kvällen!

hello

hello!
Nu är det redan söndag!! Vad hände med helgen, det har gått sjukt fort!
Tjejerna var här och hälsade på vilket var skit roligt meen som sagt gick det alldelse förfort! Det var inte bara för nöje flickorna var på besök utan också för att repa inför Tjeckien resen!:)

Jag har inte rikigt fattat att om två helger så far vi mot Tjeckien, men det kommer att bli skit roligt att få fara med alla tjejer igen på dans resa! :)
Hit ska vi!:)Sist vi var i Paris:)


RSS 2.0