Hälsning från Skellefteå!

Hej alla glada, som ni vet så har jag en inflammation i axeln och i skuldermuskeln (SMÄRTA). Iaf så har jag varit på vårdcentralen och tagit kortisonspruta för att dämpa smärtan, men det tog ett bra tag innan den började hjälpa. Men det har varit en riktigt tung vecka som har innehållit smärta, sömnlöshet, saknad efter skolan, sambosarna och självklart klassen. Det tråkigaste har varit det att jag har gått hemma själv hela dagarna och inte kunnat prata med någon, så nu har jag ingen social kompetens kvar!

Men den glädjande nyheten är att idag när jag vaknade så kändes axeln betydligt bättre, men vågar dock inte röra på den för jag är så otroligt rädd att den så bli sämre igen. Men det är så skönt att jag är på bättringsvägen igen!

Nu ska jag ta och plugga lite anatomi, men ha det bra så syns vi! /Lini

Saknar er!!


pluggaaa!

tja på dig! Inga roliga miner här inte! Linn är fortfarande kvar i skellefteå pag av inflammation i axeln och måste ta en massa hemska sprutor för att överleva! Krya på dig älskade du! Tina och Sofia har båda varit på sjukhuset i dag. Tina gjorde ett ekg test för att hon har haft ovanligt hög puls och hjärtklappingar! Men ekgn visade inget fel på hjärtat som tur var, men hon ska tillbaka i morgon. Men mest troligt är orsaken stress! Sofia har ont i ryggen och bröstet så hon fick knäcka till ryggen men är ändå inte helt återställd! Och alla har som lite ont överallt! Inte bra! Men jag har klarat mig och mitt knä har börjat fungera igen :D

Vi hade en riktigt skön dag på skolan! Fys pass, jazz, balett, historia! Shit vi slutade halv fyra och det är ovanligt!!! Jag Tina och Malin drog ner på stan och shoppade lite nya tränings kläder och jag hittade en skit snygg star wars tröja på barnavdelingen:D Sen käkade vi på rutiga duken och sen blev det hemgång och plugg! Håll tummarna nu för oss i morgon när det är anatomi prov :D 

ha det bääst! /aggi

Mina älskade unga vänner! Vad önskar ni er i julklapp?

 


Agnesdagen!

heeej, idag är den min namnsdag weeio:) Så när vi kom hem efter en lång dag på norrdans så låg det ett brev till mig på dörrmattan! Brevet var såklart från min älskade Farmor med ett fint brev och en present! Tack för det Farmor!

Som sagt har vi haft alla våra klasser på norrdans! Riktigt skönt med lite miljöomväxling:) Kul dag med styrka, balett, redovisning, modern och projekt som kommer att bli skit bra och riktigt kul! :D Jag och Tina har nu gått in i totalt godisförbud och mjölkförbud! Så nu vet ni det så om ni skulle så oss fuska så är det tillåtet att slå oss lite lätt på fingrarna! OKEJ!? :D
Nu ska vi se torsdags tv 19.30 hos mig och Glee!!!!!!! :D

Hade bäst och läs på lite om namnet agnes haha ;)

Agnes är ett kvinnonamn av grekiska grekiskt ursprung, som använts i Sverige sedan 1200-talet. Det kommer
från grekiskans agnós med betydelsen "ren" eller "kysk".Betydelsen kan också vara "lamm". År 2003 fick 691 flickor namnet, varav 447 fick det som tilltalsnamn/förstanamn. Det finns 16411 kvinnor som har förnamnet Agnes. Av dessa har 9021 namnet Agnes som tilltalsnamn/ förstanamn. Namnsdag: 21 januari

Melissa Horn – Långa nätter


God natt!

En god natt med drömmar om mera träningsvärk!:)
I morgon blir det nya tag i skolan! På kvällen ska vi gå och se Sunday again med norrdans again! Så det ser vi farm emot, ni som inte har sett den än så ta chansen i morgon kl 19.00!
Dagens ros går till Stefan som flyttade vårt anatomiprov till nästa vecka! Tack!
Sov gött puss på er!
En bild från i helgen hahah!
/aggie

:)

Hej det var ett tag sen jag skrev här, har hänt väldigt mke sen sist.

Under julen har jag hunnit varit med vänner, festat, badat i piteå, umgåtts med familjen, sovit i mängder!, och varit med Viktor:). Hade en super mysig nyårs som började med middag hos Frida. :) senare åkte jag iväg till festen viktor, agnes, lotte mf var på.

Väl tillbaka i skolan kändes starten lite trög för min del , men jag tror jag börjar komma igång nu. Vi har rätt tufft schema nu , men jag tror man kommer att vänja sig. Som blocklektioner nu har vi jazz med Mira som är hur rolliga som helst, och jag som inte ens tycker om jazz. Kanske får lov att ändra mig efter det här! :)
Gregory (som vi har istället för Danielle just nu för att hon ska få en bäbis), är super bra, och det känns jätte roligt! känns som att Danielle har hittat en bra ersättare för henne. Och det är väldigt svårt för jag inte glömma att säga, hon är sååååå bra!
Igår var vi ute på svenssons efter att vi kom på vid 5 tiden att vi hade lite alkohol i skåpet! Då busade vi till lite och hade en super trevlig kväll ute! Träffade trevligt folk ute. var bara synd att Malin jobbade, annars hade hon kunnat vara med ute på dansgolvet ;)
Ikväll blire plugg och vi funderar på att gå ner till stan och sätta oss på rutiga duken och fika lite.
Mindre än 7 veckor kvar nu :)
/ T

HELG!

Nu var det äntligen helg, men någon lugn och ro blir det icket! Idag ska vi bland annat: städa/diska, plugga anatomi, gå in till stan, handla, baka och gå ut och dansa. Vi får se sen hur mycket av det vi egentligen hann med!

Igår kväll hade vi en härlig och behövlig myskväll. Kvällen började med en härlig dusch, sedan kom Malin över för att göra oss sällskap :) Därefter åt vi en riktigt god middag (marinerad fläskfilé, potatis i ugn, grekisk sallad och mängder av tsatziki). Sedan satt vi oss och såg på lite tv och på bordet stod det chips, dipp, godis, choklad och dricka, smarrigt!

Efter att Malin hade åkt och jobbat så kände vi nog alla att vi var otroligt trötta och att vi lika gärna kunde gå lägga oss, typiskt att man känner så när helgen kommer och man kan vara uppe lite längre! Jag och Tina gick till våra rum, men Agnes kämpade på framför tv:n och när jag vakande till vid 20 över 1 så satt hon fortfarande med ögonen öppna. Bra jobbat Aggi!

Ha en bra dag och kväll, nu blir det lite anatomi plugg! /Lini



Torsdag

Jazz är skit roligt! Vi gjorde en ny kombination i dag på jazzen jätte skön och till en skön låt...på finska! Hahah riktigt oväntat men det blev riktigt bra!:) Det går bättre och bättre man känner och ser ur alla utvecklas!! Vi festade till det med en god kyckling middag och sen blev det som alla andra torsdags kvällar TV! 19.30 hos dig/mig kommer inte ihåg vad det heter har blivit en favvo, MEN fel vann i dag! Sen så är det ju Glee som inte får missas, skit töntigt men det är just det som gör den så bra! :)
Det blir natten här nu sista spurten nu innan helgen som kommer att bli en stor VILA!
Bäst just nu är ju......
God natt på er!/aggi

Vi lovade ju!

Har man lovat så har man! Efter en underlig natt med högljudda element och konstiga drömmar så startade vi dagen med ett skönt styrkepass följd av en svår modern lektion! Lunchade med malin och tacos gött! :D
Balett, livsåskådning och projekt. På livsåskådningen så bestämmde jag och linn tina oss för att gå med den tyska sekten Fiat lux.... Jaja ni får titta själva och bli inspererade hahah


Efter skolan så stannade några av oss kvar och dansade lite till ragga, street och BUGG :D Vi måste ju öva inför dans kvällen som vi ska på snart i Ö-vik :) Ikväll blir det slappande inför tv och lite plugg!


Lite kvar att jobba på meen snart så!


Vi är tillbaka!

Hej och shit vi måste vara sveriges sämsta bloggerskor! Men nu ska vi bli lite bättre, inte duktiga mera okej på att blogga! Mycket har hänt sen sist vi informerade världen om våra liv. Vi har haft 3 sköna veckor jul lov och på de lovet hände det mycket... vänner, snö, kärlek, fest, familj, avslut, london, iphone, julmat, nyårsmat, långa nätter, långa sovmorgnar och mycket mer!

Vi har kommit tillbaka till härnösand och det känns toppen! Vår lärare ska snart få barn så vi har fått en ny lärare från tyskland Gregorie Livingstone! Och det är super kul men man är rätt så trött när dagen är slut! Vi har även intensiv kurs nu i Jazz med Mira från norrdans, hur kul som helst men svårt! Allt går fort fort fort och det är hard work! Som det ska vara!

Lite bilder från lovet kommer säker någon dag när vi har orken!
Tillsvidare så bjuder vi på ett klipp som vi skrattar åt här på framnäs! :)


RSS 2.0